• Начало
 • За нас
 • Продукти
 • Промоции
 • Контакти
 • ЗА НАС

  АРХИВ

  Новини

  22.03.2021 - COVID-19

  Уважаеми клиенти,

  Във връзка с настоящата ситуация с вируса COVID-19, искаме да Ви уверим, че Топ Груп Плюс ООД продължава своята дейност в пълно съответствие с изискванията и указанията на здравните власти и предприетите от правителството извънредни мерки.

  Информираме Ви, че работното време на шоурума остава непроменено. Всички площи, работни места и повърхности се дезинфектират и почистват редовно, а достъпът на клиенти и външни лица е контролиран. От съображения за сигурност, умоляваме всички клиенти, които посещават » Виж още

  27.09.2019 - Влюбени в мрамора

  НОВИ СЕРИИ ОТ REX - мрамор в кожа на гранитогрес
   

  Фабрика REX CERAMICHE произвежда висококачествен гранитогрес, имитиращ естествени материали. Продуктите на REX се отличават с много точната имитация на текстури и цветове от мрамор, оникс и дърво.Ярки, наситени цветове, фотографска точност на изпълнението на текстурата и безпрекословно качество, достойно за най-добрите интериори - това е гранитогрес от REX. Трудно е да се различи гранитогрес на REX от естесвен камък, което позволява да се реализират уникални интериори и дизайнерски » Виж още

  03.12.2013 - MARVEL

  Вдъхновен от най-престижните мрамори на италианската традиция, серия Marvel е проект с възможно най-високо естетическо и техническо въздействие, съчетаващ комбинация от гранитогрес и стенни керамични плочи за баня. Технологичното качество на производствения процес съчетава елегантността на мраморния ефект с предимствата на керамиката, отговарящи на съвременните изисквания за използване във всякакви помещения.

  » Виж още

  02.12.2013 - Нова серия имитация на дърво Axi

  Гранитогрес от серия Axi интерпретира по съвременен начин различни видове дърво, с повърхности, запечатали естествените белези на времето, богати на интригуващи хроматични контрасти.

  » Виж още

  22.11.2013 - EWall

  Динамичната жизненост на цветовете, блестящият ефект на смола и разноцветни светлинни отражения дават характер и експресивен потенциал на плочите за баня от серия Ewall, синтез на най-добрите естетически и функционални характеристики на стенните плочи за баня от Atlas Concorde.

  » Виж още